Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANIMALISTA
Mollerussa es declara municipi lliure de circs amb animals

S’aprova la moció presentada per la CUP on es demanava prohibir la instal•lació al municipi dels circs que treballen amb animals 

07/04/2012 Política
L’Ajuntament de Mollerussa va aprovar al ple municipal de la setmana passada la moció presentada per la CUP i acollida pel PSC, on instava al consistori a prohibir els circs que treballen amb animals salvatges esclavitzats. D'ara en endavant, Mollerussa ja no facilitarà permisos d'instal.lació de circs que utilitzin animals salvatges en els espectacles, prohibint també l'exhibició d'aquests animals tot i que no formin part de l'espectacle.

La moció va ser recolzada per tots els grups municipals excepte el PP, que va optar per l’abstenció. Per la seva banda, la regidora de PxC, Carmen Sabater, tot i donar suport a la moció, va aprofitar la seva intervenció per manifestar-se “enemiga de la CUP”.

Els representats municipals de CIU, PSC i ERC han valorat molt positivament aquesta mena de propostes relacionades amb els drets bàsics dels animals, entenent que “Mollerussa ha d'oferir una oferta cultural digna, educativa i que doni prestigi a la ciutat sense la necessitat d'haver de sotmetre a ridícul, maltractament o humiliació als animals”.

La moció presentada per la formació forma part de la campanya “Ciutat Lliure de Circs amb Animals” promoguda per l’Associació Animalista Libera! on es treballa des dels municipis la conscienciació i acció política i social per tal de que els Ajuntaments rebutgin l’oci basat en el maltractament i l’esclavatge dels animals. Actualment ja hi ha 45 municipis dels Països Catalans que s’han adherit a la campanya.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid