Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
corrupció i transparència
La CUP reclama l'extracte de la Visa de l'alcalde de Vic per contrastar la despesa d'un viatge a París

L'Ajuntament de Vic ofereix justificacions però no l'extracte de la Visa

16/05/2012 Política

La CUP ha demanat a l’Ajuntament de Vic l’extracte de la Visa de l’alcalde per saber la despesa exacta del viatge a París per inaugurar l’exposició de Josep Maria Sert.

Segons ha informat el diari El 9Nou, la primera resposta que van tenir els regidors portaveus de la CUP, a través d’un correu electrònic, era que la despesa se situava a l’entorn dels mil euros. Però a partir de la documentació registrada a l’Ajuntament, es calcula que la xifra s’enfila fins els 7.000 euros.  L’alcalde ha justificat la diferència amb l'argument que li demanaven només l’import dels bitllets d’avió i l’hotel de l’alcalde, Josep Maria Vila d’Abadal, i la regidora de Turisme, Anna Erra.

A més d’aquesta xifra que la CUP ha desvetllat a l'opinió pública, s’hi han de sumar les despeses del cap de gabinet d’alcaldia així com 3.500 euros de l’edició del tríptic de l’exposició, 450 del fotògraf que van contractar per fer les fotos de la inauguració, o els 1.350 de la recepció-còctel a París, els formatges i els vins de la inauguració.

Des de la CUP volen contrastar aquesta informació amb la targeta de crèdit de l’alcalde. A més, en nom de la transparència, des de la candidatura independentista demanen saber també tots els moviments de la Visa dels regidors des de l’inici del mandat.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid