Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP s'oposa a la creació d'un Parc Tecnològic privat a Vic

El passat 24 d'octubre es va celebrar a Vic (Osona) el ple extraordinari on es va votar la creació del Parc Tecnològic d'Innovació a l'edifici de la Casa de la Convalescència.
 
La CUP va votar en contra dels quatre punts de l'ordre del dia relacionats amb la creació del Parc d'Innovació Tecnològic a l'edifici de la Casa de la Convalescència, propietat de la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu. La formació va voler fer palès els costos malgastats en els diversos projectes pel Parc Teconològic, dissenyats però no portats a terme.

03/11/2011 13:32 Política
 
També va criticar el fet que s'aprofiti una subvenció de la Unió Europea destinada a  la promoció econòmica pel conjunt dels vigatans i les vigatanes, "per la rehabilitació d'un edifici i l'ampliació d'una universitat privada".
 

El regidor de la CUP es va mostrar d'acord en aprofitar totes les subvencions que calguin per millorar la ciutat, sempre que compleixin amb els requisits pels quals ha estat atorgada. En aquest cas, la formació considera que l'aprovació d'aquesta modificació "poc treballada i poc fonamentada, amb l'única finalitat d'obtenir una subvenció, és un acte d'irresponsabilitat política del qual no volem formar-ne part".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid