Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Insubmissió
Els regidors de la CUP no pagaran cap multa per l’acció de #novullpagar

El portaveu  Xavier Angelergues ha tornat a exigir tant el govern espanyol com al govern del Principat de Catalunya que "moguin fitxa davant la pressió popular contra l'actual sistema de peatges", i ha carregat contra l'empresa Abertis

22/05/2012 Política

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha iniciat els tràmits per multar el regidor i portaveu de la CUP a l'Ajuntament de Girona, Jordi Navarro. La formació ha fet públic que Navarro ha rebut recentment una notificació en què se li comunica que se li inicia un expedient sancionador, i en què se li fa un requeriment de dades per part del SCT, pel fet d'haver-se negat a pagar un peatge a la sortida de Girona Sud de l'AP7 el passat 20 d'abril, com a mostra de suport al moviment #novullpagar. Així, Navarro es converteix en un dels primers càrrecs electes contra els quals ha actuat el SCT per haver secundat l'acció d'insubmissió als peatges.

Davant d'aquest fet, la CUP ha anunciat la voluntat del portaveu gironí de mantenir-se ferm i negar-se a pagar qualsevol multa per no haver pagat el peatge i de fer extensiva aquesta voluntat a tots els seus càrrecs electes i la resta de militància que rebin multes pel mateix concepte. Segons han declarat, "l'acció de #novullpagar la vam començar en el moment de negar-nos a pagar un peatge, i l'hem de continuar a partir d'ara negant-nos a pagar les multes". Igualment, la CUP ha anunciat el seu suport a la nova convocatòria del moviment #novullpagar, feta pública de cares al proper 17 de juny.

El portaveu de la CUP, Xavier Angelergues ha tornat a exigir tant el govern espanyol com al govern del Principat de Catalunya que "moguin fitxa davant la pressió popular contra l'actual sistema de peatges", i ha carregat contra l'empresa Abertis, a qui han acusat "d'estar-se enriquint a costa de buidar les butxaques de les classes populars catalanes" per unes vies "que fa anys que s'han amortitzat". Durant les darreres setmanes la CUP ha presentat mocions en diversos ajuntaments per tal que les institucions locals es posicionin a favor del moviment #novullpagar, i en alguns municipis com Bordils la proposta ha prosperat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid