Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#lacaixaesMordor
El 3r #novullpagar massiu acabarà a Mordor

Vehicles i ciutadans insubmisos dinaran davant de les torres de La Caixa, seu des de fa unes setmanes del moviment #OccupyMordor

27/05/2012 Política

La Plataforma Prou Peatges ja ha convocat la tercera jornada d'insubmissió massiva als peatges. Després de l'èxit de les dues anteriors convocatòries, l'1 de maig i el 20 de maig, la plataforma ha organitzat una nova mobilització popular pel proper 17 de juny a lds dotze del migdia.

El #novullpagar inclou, però, una novetat. A dos quarts de dues totes les columnes de cotxes i tots els ciutadans que vulguin es concentraran davant la seu central de La Caixa, a l'Avinguda Diagonal, ara seu de la protesta #OccupyMordor contra els responsables de la crisi. El passat 15 de maig el moviment 15-M va iniciar les protestes, en forma de cassolades i després s'hi van unir els cotxes amb els seus clàxons. La mobilització ha arribat fins al punt que La Caixa ha tapat el seu nom i logotip de l'entrada de l'edifici i ha amenaçat amb retirar la publicitat dels mitjans que informin de les protestes.

Els vehicles i ciutadans insbumisos als peatges es trobaran per dinar amb carmanyoles davant de les torres de La Caixa, propietària d'Abertis, la principal empresa concessionària que cobra peatges des de fa 43 anys. A la tarda de tornada es tornarà a realitzar un #novullpagar massiu.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid