Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Taula rodona a Berga sobre la situació del català a les escoles d'arreu del país

Aquest dissabte a Berga, en el marc dels actes del Correllengua, es portarà a terme una taula rodona sota el títol "En defensa de la nostra escola, en defensa del català" per tractar la situació del català a les escoles d'arreu del país. L'acte comptarà amb la presència d'Anna Pascual (Escola Valenciana), Joan Pere Le Bihan (Director de les Escoles Bressola), Maria Pizà (Obra Cultural Balear) i Joan Carles Clemente (USTEC-STEs i SomEscola)

L'acte organitzat per Casal Panxo, Maulets-JIR i el Grup de Joves d'Avià serà al Casal de la Gent gran de Berga (Pl. Sant Joan, s/n) a les 6 de la tarda.

 

26/10/2011 20:50 Llengua
Els organitzadors volen posar èmfasi en conèixer el treball que porta a terme l'Escola Bressola a les comarques del nord, així com també la situació a les comarques de la Franja de Ponent. Per això conviden a tothom a participar del debat per saber què es pot fer per augmentar l'ús del català a les nostres escoles com a llengua vehicular, de cohesió i d'integració, si és possible crear projectes educatius entre les escoles dels diferents territoris catalans que serveixin per crear consciència nacional entre els nostres estudiants i que ajudin a crear llaços entre nosaltres.
 
Per saber-ne més:

La Flama del Correllengua des de Burjassot fa un salt cap Eivissa i s'enlaira cap a el Principat

El Correllengua continua el seu recorregut arreu del país 

CiU canvia el cartell del Correllengua a Vilassar de Mar perquè hi apareixien estelades 

Acció Cultural del País Valencià

Presentació dels actes de commemoració del Tractat dels Pirineus a Catalunya Nord 

9 d'Octubre, Diada del País Valencià 

Coordinadora d'Associacions per la Llengua

Més pobles s'apleguen a l'entorn del Correllengua 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid