Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Molins de Rei es manifesta en contra del tancament del CAP i demana el cessament de Boi Ruiz

El ple municipal de Molins de Rei celebrat ahir al vespre va aprovar la reobertura del servei d'assistència les 24h i el cessament del conseller de Sanitat, Boi Ruiz. La moció fou presentada per la plataforma ciutadana Molins contra les Retallades i CiU hi va votar a favor.

Ahir al vespre, les mobilitzacions van arribar al ple municipal on la plataforma va presentar una moció en la que es demanava el suport institucional de l'Ajuntament a l'onada de mobilitzacions que s'estan duent a terme.

23/09/2011 03:18 Política

La moció expressa el suport de l'Ajuntament de Molins de Rei a les mobilitzacions ciutadanes que s'estan duent a terme i demana a la Generalitat de Catalunya que reobri el servei d'assistència les 24h., que rectifiqui les retallades que està patint els serveis sanitaris a tot Catalunya i que cobreixi les places vacants de metges que no estan sent substituïdes, en el cas de Molins de Rei 3 metges de baixa que no han estat substituïts. 

També es va aprovar demanar el cessament del conseller de Sanitat, Boi Ruiz, a qui se'l considera més defensor de mútues privades que d'un model de sanitat pública i de qualitat. Aquest punt, però, no va comptar amb la unanimitat del ple. CiU i PP va votar en contra, el PSC es va abstenir i els regidors de la CUP, IC-V i Esquerres per Molins de Rei van votar a favor.

Les mobilitzacions contra el tancament del Centre d'Assistència Primària de Molins de Rei continuen dempeus. La plataforma Molins Contra les Retallades ja porta una setmana i mitja d'ocupació del CAP, amb una tancada nocturna i una recollida de signatures dels usuaris afectats.

Per saber-ne més:
 
 
 
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  8. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid