Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Grup Barnils es presenta a Mallorca en el marc de l'amenaça de tancament de RTVM

El Grup de Periodistes Ramon Barnils (GPRB) va celebrar divendres passat un acte de presentació a Palma (Mallorca) perdonar a conèixer les activitats del Grup a les Illes i presentar l'Anuari Mèdia.cat 2010.

En el dinar hi van assistir una vintena de professionals de diferents mitjans, com IB3 i IB3 Ràdio, Televisió de Mallorca, Ona Mallorca o Diari de Balears. La trobada tenia com a objectiu que els periodistes illencs coneguessin de primera mà la història i filosofia de l'entitat, com a primer pas per a constituir un nucli estable del Grup de Periodistes Ramon Barnils a les Illes.

25/07/2011 17:57 Comunicació
En representació del Grup Barnils van assistir-hi el nou president de l'entitat, David Bassa, i Roger Palà, coordinador de l'Anuari Mèdia.cat 2010.

La trobada tenia com a objectiu que els periodistes illencs coneguessin de primera mà la història i filosofia de l'entitat, com a primer pas per a constituir un nucli estable del Grup de Periodistes Ramon Barnils a les Illes.

En el marc de la visita a Mallorca, el Grup també va reunir-se amb el Sindicat de Periodistes de les Illes Balears (SPIB) i l'Obra Cultural Balear (OCB), amb l'objectiu de cercar complicitats i vies de col·laboració. La jornada va completar-se amb la presentació pública a Mallorca de l'Anuari Mèdia.cat 2010, que va realitzar-se als jardins de Can Alcover, seu social de l'Obra Cultural Balear.

Un nucli del Barnils a Mallorca

Palà ha avançat en un article al seu bloc que possiblement començarà a caminar un nou nucli del Grup Barnils a Mallorca. Al seu torn, el periodista, que ha qualificat la trobada d'"exitàs", considera que la conjuntura actual de les Illes, amb l'amenaça del govern del PP de tancar Ràdio Televisió de Mallorca , van influir en l'èxit de l'esdeveniment. "El PP sempre ha vist [M] com a quelcom que no podia tenir sota el seu control. Regna el desànim", apunta Palà.

"El PP potser aconseguirà tancar Ona i TV Mallorca, sí. Però no es podrà dir que no hi hagués algú denunciant aquesta aberració, plantejant una alternativa sòlida, viable i creïble", remarca, i afegeix que "a partir del moment en què hi ha un altre discurs, encara que sigui feble i sovint menystingut, les coses es comencen a veure d'una altra manera".

 

Per saber-ne més:

La festa dels treballadors de RTVM per evitar el seu tancament aplega centenars de persones 

 
 

El PP balear fa desaparèixer també la direcció insular de Política Lingüística

 

 

 

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid