Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Conflicte
Mobilitzacions arreu la nació per denunciar el "genocidi" a Gaza

A la ciutat de València ha tingut lloc la manifestació més massiva realitzada fins ara, coincidint amb l’inici de l’ofensiva terrestre de Netanyahu contra la franja de Gaza. Entre 10.000 i 30.000 persones 

30/10/2023 Internacional

Poblacions  d'arreu de la nació s'han sumat a la crida de la Comunitat Palestina Catalunya per defensar la llibertat pel poble palestí i denunciar els atroços atacs i assassinats de l'estat d'Israel, davant l'apagada de les comunicacions a Gaza i l'anunci d'operacions terrestres acompanyades d'atacs aeris.

Milers de persones s'han concentrat a la plaça de Sant Jaume de Barcelona  cap a les 5 la tarda i nombroses persones en els pobles i ciutats de la nació davant dels respectius Ajuntaments per demanar l'aturada del genocidi del poble Palestí de forma immediata, així com les polítiques d'ocupació i d'apartheid. Exigint als governants que s'oposin a l'ocupació militar israeliana, que suspenguin el comerç d'armes i la cooperació militar i de seguretat amb Israel. Durant la concentració convocada a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, lamainada de la Comunitat Palestina de Catalunya ha convida a infants i adults de Barcelona a pintar junts una reproducció del quadre Guernica.

Ciutat de València

Diumenge 29 d’octubre s’ha convocat la manifestació més massiva realitzada fins ara, coincidint amb l’inici de l’ofensiva terrestre de Netanyahu contra la franja de Gaza. 10.000 persones segons les estimacions més moderades, fins a 30.000 segons l’organització, han recorregut els carrers del centre entre la plaça de la Reina –on s’ha desplegat una bandera palestina gegant des de dalt del Micalet- i la plaça del Temple, davant de la seu de la Delegació del Govern espanyol al País Valencià.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid