Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Suport al poble Palestí
Clam pels carrers de Barcelona: "Aturem el genocidi a Palestina"

En la lectura del manifest s'ha exigit al govern espanyol i a la Unió Europea que es lluiti per un alto el foc "immediat" a Gaza, que s'habilitin corredors humanitaris per entrar aliments i medicines, i que se suspengui tot comerç d'armes i de cooperació militar amb Israel. També s'ha exigit sancions a l'Estat d'Israel fins que no s'acabi amb "l'ocupació i l'apartheid".

22/10/2023 Internacional

Desenes de milers de persones s'han manifestat aquesta tarda pels carrers de Barcelona per exigir que s'aturi el genocidi del poble palestí.  La marxa encapçalada amb una pancarta sota el lema "Aturem el genocidi a Palestina" ha sortit dels Jardinets de Gràcia i ha acabat a la cruïlla de la Gran Via amb el passeig de Gràcia. Segons l’organització, hi han participat 70.000 persones, una xifra que la Guàrdia Urbana rebaixa a 19.000.

La manifestació ha tingut el suport de més de tres-centes organitzacions, entitats i moviments socials i s’han cridat consignes a favor de l’estat palestí i en què s’ha exigit la intervenció de la comunitat internacional per exigir a Israel un alto el foc immediat. Durant la mobilització, a l'alçada de de la Pedrera, uns manifestants han intentat, sense èxit, desplegar una bandera palestina a l'esmentat edifici.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid