Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alt camp
La CUP renuncia a totes les assistències del Consell Comarcal de l'Alt Camp

La formació demana als altres consellers que facin el mateix

24/11/2016 Economia

Els consellers de la CUP-PA al Consell Comarcal de l’Alt Camp han oficialitzat la renúncia a totes les dietes que haurien de cobrar per la seva tasca com a consellers. Aquesta renúncia és des d’ara i fins que la situació econòmica del Consell no estigui resolta, i la formació l’aplicarà amb efectes retroactius.

Des de la CUP es vol posar de manifest el desastre de gestió econòmica que CiU porta fent durant aquests anys del Consell Comarcal, fet que ja fa anys que porten la institució a una situació econòmica extremadament crítica. El nou gerent, Jordi Garcia, lluny de millorar la gestió ha seguit amb la tònica maldestre que Convergència porta desenvolupant des de fa anys al Consell Comarcal, diuen representants de la CUP.

Ja que la situació de la institució és tant desastrosa, i amb la voluntat que el Consell pugui estar en unes condicions econòmiques més favorables i no es vegi obligat en un futur a retallar sous, anul·lar total o parcialment pagues extres o acomiadar treballadors, la CUP-PA ha volgut renunciar a tots els ingressos que hauria de percebre d’aquesta institució. De fet, des de l’inici d’aquesta legislatura encara no s’ha percebut res, i el Consell encara pretén pagar dietes a consellers de la passada legislatura. Alhora, per la CUP-PA és fonamental que el Consell Comarcal pugui seguir oferint els serveis que actualment realitza, i aquesta renúncia a sous i dietes dels polítics serviria per assegurar-ne el seu manteniment i que no es vegin reduïts o eliminats alguns dels serveis.

La CUP-PA demana a la resta de consellers que facin el mateix, ja que segons han expressat en múltiples ocasions la seva voluntat és “treballar per la comarca, no fer diners”. En aquest sentit, i davant les actituds burlesques i prepotents que certs regidors tenen al Consell, la CUP ha volgut fer un pas endavant per responsabilitat i per coherència amb el que ve defensant des de la seva entrada al Consell.

Amb un Consell Comarcal amb major capacitat econòmica, no s’hauria hagut de renunciar al 50% del PUOSC ni s’hauria hagut de modificar el pla d’assistència i cooperació municipal per eixugar dèficit. La renúncia només dels consellers de la CUP no suposa un gran canvi, però si tots els consellers ho fessin, suposaria una millora econòmica pel Consell. La renúncia immediata i retroactiva dels consellers és la única mostra clara de voluntat de millorar la gestió econòmica del Consell.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid