Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Consell Comarcal de l'Alt Camp concedeix el premi al Casal Popular La Bretxa

Previàment havia estat concedit a l'AJV-CAJEI

Després de reunir-se novament el jurat, el premi el VI Premi a la Millor Idea Jove per un projecte de defensa del territori Consell Comarcal de l'Alt Camp a l'Associació Cultural el Micanyo-Casal La Bretxa d'Alcover. 

24/05/2008 04:28 Política

Entre els objectius que valoren d'aquesta entitat hi ha 'fomentar i potenciar el respecte i l'intercanvi entre cultures religioses, sexes, procedències i moviments', 'prestant especial atenció als nouvinguts'. També se'n destaca el fet que està adreçada i formada per joves, a la vegada que es gestiona de forma autònoma.

Recordem que el premi havia estat concedit prèviament a l'Assemblea de Joves de Valls (AJV)  i se li va retirar per un col·lectiu - molt crític amb algunes polítiques locals- no compliria alguna de les bases de la convocatòria, segons el Consell.

 

Per saber-ne més:
Escàndol a Valls: Carme Mansilla (CiU) censura la defensa del territori i l’AJV
Estudien emprendre accions legals contra el Consell de l'Alt Camp per haver retirat el premi a l'AJV. Llibertat.cat

El Consell de l'Alt Camp guardona l'Assemblea de Joves de Valls i li treu el premi l'endemà. Llibertat.cat 

El Consell Comarcal de l'Alt Camp retira el Premi a la Millor Idea Jove a l'Assemblea de Joves de Valls l'endemà de concedir-li . Pobleviu.cat 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid