Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diàleg
Proposta d'acord del grup de suport de les feministes encausades al Bisbat

El document assenyala entre altres qüestions que, "Ambdues parts volem constatar que les conseqüències d’aquests fets han suposat un neguit i patiment, tant al col·lectiu feminista com a l’Església de Mallorca

28/09/2016 Gènere

El Grup de Suport de les Feministes Encausades i d'Alerta Solidària han informat aquesta tarda sobre una proposta d'acord que han fet arrinat aquest matí al Bisbe de Mallorca amb l'objectiu d'intentar evitar l'inminent judici per darrera vegada. S'han donat fins aquesta tarda per rebre una constestació, fet que a hores d'ara encara no ha arribat. Davant l'absència de resposta del Bisbat i/o algun dels seus representants legals, han decidit fer-la pública.

La proposta indica que "els fets de l’església de Sant Miquel es produïren en un context de protestes contra la polèmica reforma de la Llei de l’Avortament promoguda per Partit Popular coneguda com a “llei Gallardón”. Fou per tant una situació puntual lligada a un context molt determinat, i que ara per ara no es dóna".

També apunta que, "Ambdues parts volem constatar que les conseqüències d’aquests fets han suposat un neguit i patiment, tant al col·lectiu feminista com a l’Església de Mallorca. El col·lectiu de Feministes Encausades compren i comparteix el malestar que patiren els feligresos de Sant Miquel. L’Església de Mallorca fa el mateix amb el malestar que patiren les detingudes i el seu entorn social i familiar"

Tot i axí, manifesta que "el Grup de Suport a les Feministes encausades aclareix que la seva intenció fou en tot moment la de donar visibilitat a una reivindicació política, i que entén com a Drets Fonamentals la llibertat de culte i la llibertat d’expressió".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid