Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
El Teatre Mar i Terra de Palma es queda petit a l'acte de solidaritat amb les feministes encausades
18/09/2016 Gènere

L'acte va servir «per agrair tantes mostres de suport i seguir sumant forces fins el dia del judici», però també per escoltar les veus de feministes de diverses èpoques i també per gaudir amb l'actuació de la cantautora Marga Rotger, segons informa dBalears

A l'acte hi prengueren la paraula Nina Parrón, actual consellera del Consell de Mallorca, que explicà la lluita pel dret a l'avortament durant la dècada dels 1980; Francisca Díez, mare de dues de les joves encausades que es mostrà orgullosa de la militància de les dues filles. A continuació es llegí una carta de Maria Rovira, i Mireia Vehí, de la CUP, afirmà que «ser feminista avui és lliurar la batalla de la vida contra el capital».

Laia Estrada, també de la CUP, parlà del cas 'prouabusosTGN' i la solidaritat de les Dones dels Països Catalans i afirmà: «El nostre alliberament serà de tota la nació, en clau socialista i feminista». Tancà l'acte Laura Dorado.

El judici se celebrarà el proper 29 i 30 d'aquest mes i els delictes pels quals estan imputades les feministes de Palma són contra la llibertat de culte i per ocupació d'un temple religiós, delictes dels articles 523 i 524 del codi penal. El passat desembre del 2014 una de les feministes va ser condemnada a 100 hores de treballs comunitaris. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid