Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Concentracions en suport de la lluita dels treballadors de l'escorxador d'Esfosa de Vic
07/09/2016 Drets i Llibertats

La COS ha convocat concentracions  pel proper dia 12 de setembre a les 07:00h del matí i a les 7:00h de la tarda al mateix escorxador per acompanyar als treballadors i treballadores de l'escorxador a no deixar-se vèncer per la por.

Cal recordar que la direcció  de l'escorxador d'Esfosa de Vic ha atacat a la COS per fer la seva feina sindical, que no ha sigut altre que canalitzar les legítimes i democràtiques reclamacions de l'assemblea de treballadors d'Esfosa.  Fins i tot, la direcció de l'Escorxador ha exigit amb evidents coaccions que es dissolgui el Comitè d'Empresa i que la COS desaparegui de l'escorxador amb l'amenaça de tancar l'empresa.

La Directa va fer públic aquestes coaccións : https://directa.cat/actualitat/esfosa-coacciona-comite-dempresa-perque-facin-fora-cos-de-lescorxador. En concret, l'àudio amb les amenaces i coaccions el podeu trobar en aquest altre enllaç.

La pressió de la direcció de l'escorxador pretén que l'assemblea de treballadors/res revoqui l'actual Comitè d'Empresa per col·locar-hi representants dels "sindicats" que són els causants de l'actual situació del sector carni. Per aquest motiu, han promogut dues assemblees de treballadors/res (08:00h i 20:00h) pel proper dia 12 de setembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid