Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MÚSICA
Banderes basques (i cap d'espanyola) al Rock Fest Barcelona

El passat cap de setmana al Rock Fest Barcelona de Santa Coloma de Gramenet es van exhibir banderes basques i no se’n va veure cap d’espanyola (com havia passat en edicions anteriors).

25/07/2016 Cultura
L’any passat al Rock Fest Barcelona de Santa Coloma de Gramenet es va viure una “guerra de banderes” quan el grup de rock dur alemany Scorpions va decidir acompanyar la interpretació de la cançó anticomunista "wind of change" amb una gran bandera d'Espanya (i els assistents al festival els van contestar amb “més xiulets que a la copa del Rei”). Aquest any no s’ha produït cap polèmica d’aquest tipus perquè al festival de rock dur no s’hi ha vist cap bandera espanyola (si que s’han exhibit banderes basques i d’altres països).
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid