Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MÚSICA
“Guerra de banderes” al Rock Fest Barcelona

El passat cap de setmana alguns dels assistents al Rock Fest Barcelona van exhibir estelades després que el grup Scorpions “decorés” l’escenari amb una gran bandera espanyola.

27/07/2015 Cultura

Dijous passat al Rock Fest Barcelona de Santa Coloma de Gramenet el grup de rock dur alemany Scorpions va decidir acompanyar la interpretació de la cançó anticomunista "wind of change" amb una gran bandera d'Espanya. Segons un dels assistents al festival l’exhibició de la bandera espanyola va rebre “més xiulets que a la copa del Rei”.


L’ostentació de la bandera espanyola per part del grup heavy teutó va indignar alguns dels assistents al festival i en els següents dies (divendres i dissabte) es van poder veure estelades entre el públic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid