Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els drets no se suspenen
Milers de persones es manifesten a Barcelona contra les lleis suspeses pel TC

"la plenitud de Catalunya només s'assolirà si hi ha justícia social"

29/05/2016 Política

Unes 60.000 persones, segons els organitzadors i unes 8.000, segons Guàrdia Urbana, s'han manifestat aquest diumenge pels carrers de Barcelona contra les lleis suspeses pel Tribunal Constitucional Espanyol, en relació a la vintena de lleis catalanes suspeses, però també han denunciat totes les retallades de drets impulsades des del govern del PP.

La marxa ha començat passades les 12 h a la plaça d’Urquinaona, al voltant de la qual s’havien concentrat totes les organitzacions convocants, amb crits de “independència” i altres cridaven consignes contra les retallades. La manifestació ha acabat al pla de Palau, davant la seu de la Delegació del govern de l'Estat –l'antic Govern Civil–, amb el parlament final de Jordi Giró, de la Confederació d'Associacions Veïnals, que ha destacat que la plenitud de Catalunya només s'assolirà si hi ha justícia social, seguint l'esperit de la convocatòria. La mobilització ha acabat amb el cant d''Els segadors'.

La manifestació havia estat impulsada pels sindicats UGT, CCOO i Intersindical-CSC, la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (Confavc), l'ANC i Òmnium Cultural. A la convocatòria s'hi han adherit fins a una seixantena d'entitats i organitzacions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid