Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
26J
'Sobirania per a les Illes' ofereix a MÉS incorporar-se a la candidatura “fins el darrer moment”
21/05/2016 Política
Sobirania per les Illes Sobirania per les Illes

El president de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM), Cristòfol Soler, declarà ahir vespre durant el programa de televisió Tot 4, de Canal 4, que Sobirania per a les Illes “mantindrà la mà estesa a Més fins el darrer moment” perquè aquest partit s'incorpori a la candidatura.

L'expresident de les Illes Balears recordà que l'ASM ja va intentar impulsar la unitat dels partits de país a “les eleccions frustrades de desembre de 2015”, i que davant la convocatòria de noves eleccions va impulsar el manifest en aquest mateix sentit, publicat a finals d'abril.

Soler explicà que “s'ha parlat amb tots els partits. Esquerra Republicana acceptà la proposta, el PI decidí renunciar a presentar candidatura i MÉS va dir que s'ho havia de pensar. En moments difícils de les negociacions ens van dir que es plantejaven venir amb nosaltres.”

“Respectam la decisió de MÉS, però pensam que s'hauria d'haver incorporat a la candidatura Sobirania per les Illes. Mantindrem la porta oberta i la mà estesa fins al darrer moment, a les 12 del vespre de dilluns”, ha declarat el president de l'ASM.

Cal recordar que fa uns dies, es va presentar la candidatura  que concorrerà a les Eleccions Generals del pròxim 26 de juny, remarcant que  el 26 de juny hi haurà cinc paperetes: Madrid, Madrid, Madrid, Madrid i Sobirania"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid