Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
26J
"Sobirania per a les illes" concorrerà a les Eleccions a les Corts espanyoles

El 26 de juny hi haurà cinc paperetes: Madrid, Madrid, Madrid, Madrid i Sobirania, i que espera recollir vots de tots els ciutadans

18/05/2016

Aquest migdia s'ha presentat  la candidatura "Sobirania per a les illes", que concorrerà a les Eleccions Generals del pròxim 26 de juny. A l'acte hi han intervingut Mateu Matas 'Xurí', candidat al Congrés, i Josep De Luís, candidat al Senat per Mallorca.

Sobirania per a les illes és una candidatura que neix de la petició de diverses entitats de la societat civil que consideren que es necessita una proposta veritablement sobiranista, cosa que cap altra formació garanteix. Està integrada per persones independents provinents de diferents àmbits ideològics i sectors.

Mateu 'Xurí' ha explicat que l'objectiu de la candidatura és oferir a tots aquells votants que podrien sentir-se orfes d'una papereta que representi exclusivament els interessos del nostre país la possibilitat de tenir representació a les Corts espanyoles. Ha indicat igualment que aquesta candidatura no pretén ni anar contra ningú ni robar-li vots a ningú, i ha llançat un missatge positiu de desig d'unitat de totes aquelles persones que estimen les nostres illes. Ha insistit que aquesta candidatura es presenta perquè la necessitam, per fidelitat a nosaltres mateixos i perquè després de 40 anys d'enviar diputats i senadors a Madrid sense resultats visibles, ja no podem continuar esperant res d'aquesta España.

Per la seva banda, Josep De Luís ha manifestat que el 26 de juny hi haurà cinc paperetes: Madrid, Madrid, Madrid, Madrid i Sobirania, i que espera recollir vots de tots els ciutadans.

Pròximament es comunicarà la totalitat de les persones que integraran les llistes al Congrés per la circumscripció les Illes Balears i al Senat per les circumscripcions de Mallorca i Eivissa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid