Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Manters"
La CUP demana a Colau que rectifi les seves declaracions en les quals afirma que la guàrdia urbana va actuar correctament

Laformació considera que "no podem restar passives davant el que està passant, en un moment com l'actual on el racisme institucional està a l'ordre del dia, en les tanques contra les refugiades, i també en les batusses policials".

12/04/2016 Drets i Llibertats

La CUP Capgirem Barcelona ha convocat una roda de premsa al Col·legi de Periodistes aquest migdia on demanarà a l'alcaldessa Ada Colau que rectifiqui les seves declaracions fetes als mitjans de comunicació en les quals afirma que la guàrdia urbana va actuar correctament en relació a la imputació d'un activista del col·lectiu Tras la Manta, i d'un dels regidors de la seva formació.

També instarà a l'Ajuntament que obri una investigació per escatir la presència de la GU en l'assistència mèdica al venedor ambulant ferit, i quin són els protocols policials en cas de persones no detingudes i que actuï amb contundència davant qualsevol vulneració de drets bàsics duta a terme en aquesta ciutat, depurant les responsabilitats corresponents.

La formació entén que l'assistència mèdica d'una persona no detinguda en presència policial, "vulnera els drets més bàsics del pacient, vulnera el protocol del mateix centre sanitari, i el que és més greu, el dret més bàsic a tenir una correcta assistència sanitària. Així enteníem que la reacció del govern municipal que encapçala Ada Colau seria la de l'obertura d'una investigació per escatir si és cert, com afirma el professional mèdic, que la guàrdia urbana va estar present en l'assistència mèdica".

La CUP Capgirem Barcelona considera que "no podem restar passives davant el que està passant, en un moment com l'actual on el racisme institucional està a l'ordre del dia, en les tanques contra les refugiades, i també en les batusses policials".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid