Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP Capgirem Barcelona demana la dissolució dels Antiavalots de la Guàrdia Urbana

De fet, aquesta demana és la quarta “pedalada” que la CUP anuncia, dins del paquet de 10 mesures mínimes per a pactar els pressupostos de 206 amb BeC. En els propers dies farem públiques a la societat la resta de propostes.

05/04/2016 Política

La CUP Capgirem Barcelona ha demanat aquest matí, davant de la comissaria de la Guàrdia Urbana de La Rambla de Santa Mònica, la dissolució del cos d’Antiavalots de la Guàrdia Urbana.

La regidora Maria Rovira ha explicat que aquesta unitat te una funció antagònica al model de ciutat que defensa la candidatura. “Serveix per a exercir la repressió vers la resposta contestatària i la gent organitzada que conquereix drets al carrer”, ha exposat Rovira, “com són els casos de les treballadores sexuals o els manters organitzats”. També ha recordat en roda els antecedents d’excessos comesos per aquest cos de policia. “I que han estat encoberts per governs de PSC i CiU”, ha afegit.

La supressió del cos suposaria eliminar la partida número 132 del pressupost del 2015, anomenada “Seguretat i Ordre Públic”. Es, però, una supressió que no implica cap despesa addicional per a fer-se efectiva. I que no és una novetat. Ja en campanya electoral, tant Barcelona en Comú com la CUP ho recollien als seus respectius programes electorals. Per això, des de la CUP insten l’alcaldessa Colau a complir amb dita promesa de campanya, ara que té està en la seva mà.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid