Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP Capgirem Barcelona proposa al ple democratització del sistema d’elecció dels Consellers de Districte

A més, la formació preguntarà sobre la vaga d'acomodadors de l'Auditori i la prohibició de l'entrada d'acompanyants dels regidors en cap de setmana

31/03/2016 Política

La CUP Capgirem Barcelona proposarà al Ple de l'Ajuntament que es comprometi amb la democratització del sistema d’elecció de Consellers i Conselleres de districte. Una selecció que actualment es troba en mans dels Grups Municipals, podent designar qualsevol persona anés o no a llistes.

La formació considera que Consellers i Conselleres de Districte han de ser escollides pels veïns i veïnes de cada Districte en sufragi universal i directe i proposarà que les modificacions legals necessàries es tirin endavant per a estar vigents abans de les properes eleccions municipals.

vaga d’acomodadors de l’Auditori

Preguntarem a l’Alcaldessa, com a màxima responsable de l’Auditori de Barcelona que és, per la depuració de responsabilitats en casos succeïts durant la vaga d’acomodadors de l’Auditori on es va vulnerar el dret de vaga, es va exercir repressió policial i posteriorment es va vetar la participació d’un vaguista en un espectacle.

El passat 19 de març, per primera vegada en tots aquest mesos, s’ens va fer saber que les regidores no podien entrar acompanyades en cap de setmana en cas que hi hagi una manifestació a Pl.St Jaume i aquesta vagi contra l’Ajuntament. Preguntarem al govern qui ha pres aquesta decisió de recordar al grup municipal de la CUP Capgirem Barcelona aquesta norma.

Finalment presentarà al ple una proposta de Declaració Institucional per impulsar la lluita contra l’estigmatització i la discriminació relacionats amb l’epidèmia del VIH/Sida.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid