Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#RefugeesWelcome
Clam popular a Barcelona contra el racisme i l'acord de la UE amb Turquia

També s'han fet mobilitzacions en una quarentena de ciutats d'arreu del món

20/03/2016 Drets i Llibertats

Més de 15.000 persones, segons els organitzadors, i unes 5.000, segons la Guàrdia Urbana han participat aquest dissabte en una manifestació pels carrers dels barris barcelonis de Ciutat Vella per demanar que Europa aculli els refugiats i s'acabi amb la islamofòbia, el feixisme i la discriminació del col·lectiu LGTBI. La marxa ha finalitzat amb una catifa de roba a la platja per dir "Refugiats, benvinguts". Els manifestants s'han mostrat contraris a l'acord de la Unió Europea i Turquia.

La mobilització havia estat convocada per Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), plataforma formada per 400 entitats, i compta amb el suport de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat (CCAR), SOS Racisme i Stop Mare Mortum. També s'han fet també en una quarantena de ciutats de tot món. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid