Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#RefugeesWelcome
L’ANC fa una crida a implicar-se a fons en l'acollida de refugiats al nostre país

Participa a la manifestació en contra del feixisme i la islamofòbia promoguda per una plataforma unitària d'entitats

19/03/2016 Drets i Llibertats

L’Assemblea Nacional Catalana ha partcipat avui dissabte 19 de març en la manifestació convocada per la plataforma ‘Unitat contra el feixisme i el racisme’, emmarcada en les jornades internacionals contra el feixisme, el racisme i la islamofòbia impulsades per moviments unitaris arreu d’Europa, sota el lema: La solidaritat és la tendresa dels pobles, units contra el Racisme #RefugeesWelcome per defensar un model de país inclusiu, democràtc, lliure i socialment just.

En el manifest 'Trenquem la reixa', l'ANC manifesta la solidaritat amb les persones que arriben a Europa amb l'esperança de construir la seva vida fugint de la guerra que els ha foragitat de casa seva i fa una crida a la societat catalana a mobilitzar-se contra aquesta barbàrie implicant-se a fons per tal que les insttucions, enttats i ajuntaments catalans desenvolupin i duguin a terme accions que facin possible l'acollida al nostre país.

Nou full de ruta

Com a moviment aglutnador i transversal que és, l’ANC està dedicant aquestes setmanes a desplegar la campanya ‘Endavant República’ pel territori. A nivell intern, les propostes d'accions i línies generals d'actuació per als diferents escenaris que es plantegen a partr d'ara s'han donat a conèixer als socis, que defniran i decidiran el nou full de ruta de l'enttat per al 2016-17 en l’Assemblea General Ordinària del pròxim 17 d’abril que se celebrarà a Manresa. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid