Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
VANDALISME ESPANYOLISTA
Tornen a enxampar militars que robaven estelades a Figueres

El passat 17 de maig ja es van interceptar tres militars que havien robat l'estelada de la Rambla i el passat més d'octubre un grup de militars que es trobaven fent maniobres al municipi del Port de la Selva (Alt Empordà) van estripar l'estelada que onejava al Coll del Mosquit.

08/12/2015 Política
Tornen a enxampar militars que robaven estelades a Figueres  Tornen a enxampar militars que robaven estelades a Figueres

La nit del 3 de desembre els Mossos d'Esquadra van enxampar quatre militars de la base de Sant Climent Sescebes que havien robat l'estelada de la Rambla de Figueres. Els van interceptar a Vilatenim amb dues banderes independentistes dins el cotxe. L'altra l'haurien despenjat del monument a Lluís Companys. El passat 17 de maig ja es van interceptar tres militars que havien robat l'estelada de la Rambla.

El passat més d'octubre, un grup de militars que es trobaven fent maniobres al municipi del Port de la Selva (Alt Empordà) van estripar l'estelada que onejava al Coll del Mosquit, prop del monestir de Sant Pere de Rodes. El grup estava format per una trentena de militars de la base de Sant Climent Sescebes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid