Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
símbols
Enxampen tres militars espanyols robant l'estelada de la Rambla de Figueres
18/05/2015 Drets i Llibertats

Cap a tres quarts de cinc de la matinada d'aquest diumenge, una patrulla dels Mosos d'Esquadra ha vist com tres homes corrien per la Rambla de la ciutat i entraven amb presses dins d'un cotxe. Els agents els han aturat i han comprovat que portaven una estelada que acabaven de sostreure. Els agents els han identificat i han comissat la bandera. De moment, no consta cap denúncia.

Cal recordar que el passat més d'octubre, un grup de militars que es trobaven fent maniobres al municipi del Port de la Selva (Alt Empordà) van estripar l'estelada que onejava al Coll del Mosquit, prop del monestir de Sant Pere de Rodes. El grup estava format per una trentena de militars de la base de Sant Climent Sescebes. En aquell cas, el comandament militar es va disculpar pels fets i va atribuir-ho a un sol soldat.

Dies més tar, l'alcalde Josep M. Cervera, van col·locar una nova estelada (de les mateixes dimensions que l’original) al cim Tot i així, algú va serrar el pal i se'n va dur l’estelada. Encara desconeix si el robatori va ser obra de militars espanyols, de la guàrdia civil o de l’extrema dreta unionista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid