Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Es recullen 1700 kg de material a la Conca de Barberà en solidaritat amb els campaments de refugiats sahrauís

Amics i familiars de nens i nenes sahrauís recullen aliments, roba, medicaments i aportacions econòmiques per als campaments de refugiats sahrauís

25/11/2015 Drets i Llibertats

El passat dia 16 de novembre es tancava a la Conca la recollida d’aliments, roba i medicaments de la ‘Campanya d’Emergència” per als campaments de refugiats Sahrauís del Sàhara Occidental, província de Tindouf. Durant tota la setmana, van seguir arribant aportacions que es van sumar a la gran quantitat de productes donats.

Més de 1700 kg de material empaquetat en 142 caixes (92 de roba, mantes i 50 de menjar i medicaments) van ser els que es van transportar el passat dia 20 a Vilanova i la Geltrú en 3 furgonetes cedides per voluntaris. Aquest material serà carregat en un camió de grans dimensions que carregat de material arribarà als campaments en pocs dies de la mà de HAMMADA - Associació d'Amics del Poble Sahrauí de Tarragona.

“La resposta de la gent ha estat molt bona” assegura Maria Montserrat col•laboradora en la campanya, on centenars d’aportacions han omplert els locals i punts de recollida de L’Espluga de Francolí i Montblanc.

Segueixen vigents el canal per a fer aportacions econòmiques:

APORTACIONS ECONÒMIQUES a la Mitja Lluna Roja Sahrauí a través del compte: ES46 0081 0050 1300 01364942 (Banc de Sabadell)

Contacte Amics del Poble Sahrauí de l’Espluga de Francolí i Conca de Barberà
Maria Montserrat
Tel. 606 954 496

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid