Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SÀHARA OCCIDENTAL
Campanya d'emergència a la Conca de Barberà per les inundacions als campaments de refugiats sahrauís

Famílies i amics dels nens i nenes sahrauís de la Conca de Barberà se sumen a la campanya d’emergència per a aconseguir aportacions econòmiques, aliments, roba i medicaments.

09/11/2015 Internacional
El passat mes d'octubre els campaments de refugiats Sahrauís del Sàhara Occidental, província de Tindouf, van patir fortes pluges, inundant els campaments de refugiats, afectant-ne molt la vida quotidiana. L'aigua ha desfet moltes cases de tova i s'ha endut els aliments que hi havia emmagatzemats.

Segons càlculs fets públics per l'ACNUR, l'Agència de les Nacions Unides per als Refugiats, 25.000 persones han perdut casa i aliments, i un total de 90.000 han estat afectats pels efectes de les pluges, més de la meitat dels 170.000 sahrauís que viuen als campaments.

Les tempestes de vent i sorra han agreujat la situació, de manera que escoles, hospitals, botigues i llocs de treball han quedat inservibles, en una zona molt inhòspita i en què la vida humana sempre és molt precària.

Per això des de diverses organitzacions entre elles la Federació ACAPS, HAMMADA - Associació d'Amics del Poble Sahrauí i a l'Espluga de Francolí i Conca de Barberà els Amics del Poble Sahrauí se sumen a la 'Campanya d'Emergència' en la que demanen aportacions econòmiques aliments, roba i medicaments.

APORTACIONS ECONÒMIQUES a la Mitja Lluna Roja Sahrauí a través del compte: ES46 0081 0050 1300 01364942 (Banc de Sabadell)

ALIMENTS: Oli, llegums, conserves de tonyina, pasta i arròs.
ROBA: Roba d’abrigar, sabates, flassades, mantes per a totes les edats.
MEDICAMENTS: Genèrics i material de primers auxilis. En bon estat de conservació.

La campanya es va iniciar el passat divendres 6 de novembre i acabarà el pròxim 16 de novembre, moment que es traslladarà tot el material a Vilanova i la Geltrú, d’on marxarà un camió carregat amb les aportacions fetes arreu de Catalunya.

A la Conca de Barberà els punts de recollida seran dos:
El central a L’Espluga de Francolí, en un local comercial davant de l’Antic Hospital, carrer Torres Jordi, 13 (antiga Pastisseria Cal Cabal). L’horari de dilluns a dissabte de 10 a 12 h del matí i de 16 a 18 h de la tarda.

I a Montblanc al Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre (CIAR), ubicat al carrer de la Pedrera, 2 (darrere l’Església de Santa Maria). L’horari De dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h.

Amics del Poble Sahrauí de l’Espluga de Francolí i Conca de Barberà
Dilluns 9 de novembre de 2015

Contacte Amics del Poble Sahrauí de l’Espluga de Francolí i Conca de Barberà
Maria Montserrat
Tel. 606 954 496

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid