Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#PLATAFORMAMAIMES
Clam contra la Guerra a Barcelona

“No permetrem que en el nostre nom s'iniciï una nova guerra, no avalarem cap bombardeig, no acceptarem cap nova retallada de les nostres llibertats, no callarem davant la proliferació de discursos islamòfobs, racistes i feixistes, i no permetrem més lleis xenòfobes ni més centres de detenció il·legals o il·legítims”, conclou el document.

29/11/2015 Política

Sota el lema "Mai Més", milers de persones s'han manifestat aquest dissabte pels carrers cèntrics de Barcelona contra totes les formes de violència i a favor de la pau i la justícia social.

La marxa ha sortit de la plaça Universitat i ha recorregut els carrers Pelai, Fontanella, Via Laietana, Ferran i fins la plaça de Sant Jaume, on s'ha llegit el manifest de la plataforma Mai Més. Pere Camps, director del Barnasants i un dels impulsors de la manifestació que compta amb el suport d'un centenar d'entitats, partits polítics, i sindicats.

El manifest denuncia que “el terror busca provocar respostes irracionals i estigmatitzadores” de manera que es posi “en perill el més preciós que tenim: la cohesió social”. Per això, asseguren, “la societat civil s’ha de mobilitzar per evitar una escalada al desastre”.

Amb aquesta marxa, Barcelona ha recuperat l'esperit de l''Aturem la Guerra' del 2003 i que es va mobilitzar contra la intervenció militar a l'Iraq

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid