Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
L'USTEC·STEs no vol veure Irene Rigau d'acusada pel 9N però tampoc de consellera

El sindicat USTEC-STEs rebutja la imputació de les persones que van facilitar el 9-N, però es continua mostrant crític amb Rigau

12/10/2015 Política

L'USTEC-STEs rebutja la imputació de les persones que, per la seva responsabilitat, van facilitar que poséssim les urnes mentre d'altres exercien el poder de forma irresponsable, tot intentant, mitjançant la por, evitar que es preguntés al poble català sobre el seu futur polític.

Ara bé, el sindicat assenyala que  la imputació de la consellera pel 9N, no s'ha d'entendre com una acceptació de la feina que ha fet al capdavant del Departament a les dues darreres legislatures. "Ans al contrari, ja que vol demanar al president o presidenta de la Generalitat que no nomeni Irene Rigau consellera d'Ensenyament", ha puntualitzat.

Assegura el sindicat que la darrera demana no és cap caprici i ha qualificat la tasca de Rigau a la conselleria de "nefasta", tot dient que "les seves polítiques educatives han estat un despropòsit que costarà de redreçar. Ha retallat fins a l'extrem de fer treballar les nostres escoles i instituts amb 7000 professionals menys dels necessaris i ha fet que les substitucions triguin 15 dies a arribar als centres, menystenint la nostra feina fins al punt de considerar que si no som al centre durant dues setmanes l’alumnat està igual de ben atès, tot plegat amb una retallada salarial sense precedents mentre es donaven diners a fons perdut a les caixes catalanes, entre d'altres, amb la seva aprovació".

A més, ha renunciat a negociar res al lloc on s'ha de negociar, la Mesa Sectorial, sense tenir present a USTEC•STEs, el sindicat majoritari.

Ha continuat desplegant la LEC, una Llei que contribueix a l'augment de les desigualtats socials i a la privatització del sistema. Ha aplicat un Decret, el de provisió i perfils (el de "plantilles ") que conculca la democràcia al sistema educatiu en donar un poder desmesurat, i si voleu fins i tot arbitrari, a les direccions. Ha modificat el Decret de direccions, subordinant-lo a la LOMCE, sense escoltar l'oposició unànime del Consell Escolar de Catalunya

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid