Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP rebutja de ple la imputació contra Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega per posar les urnes el 9N

La formació alerta a l'Estat que la desobediència viscuda el 9N serà una practica habitual d'ara endavant per part de les institucions catalanes i més després del mandat clar expressat el passat 27 de setembre a les urnes

29/09/2015 Política
La CUP rebutja de ple la imputació contra Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega per posar les urnes el 9N. La formació entén que "som davant d'un nou atac contra les institucions del país per part d'un estat demofòbic que utilitza políticament les instancies judicial per intentar doblegar la voluntat del poble de català".

També alerta a l'Estat que la desobediència viscuda el 9N serà una practica habitual d'ara endavant per part de les institucions catalanes i més després del mandat clar expressat el passat 27 de setembre a les urnes.

En aquesta línia exigeix l'arxivament de les actuacions contra Mas, Rigau i Ortega ja que han estat imputats per la seva condició de representats institucionals de Catalunya que complien amb un mandat popular de celebrar un referèndum.

Casualment, Artur Mas serà jutjat al TSJC del passeig Lluís Companys de Barcelona el 75è aniversari de l'assassinat del president Lluís Companys.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid