Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
L’ANC recupera la força del 9N a les xarxes

Aquest dimecres al vespre es promourà una campanya per reivindicar l’esperit democràtic, cívic i alegre de la consulta del 9N

07/10/2015 Política

L’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) engega aquest vespre una campanya a les xarxes socials per recordar la il·lusió que va empènyer la ciutadania a participar de forma massiva a la consulta del 9N, amb gairebé 2’4 milions de vots.

L’objectiu de l’ANC, és reivindicar el caràcter col·lectiu i de país que va tenir aquella jornada, com a preàmbul dels actes previstos per la setmana que ve en protesta per les imputacions als responsables polítics del 9N.

L’acció apel·larà als usuaris de les xarxes socials a què es facin una fotografia amb una butlleta del 9N al cor, recuperant l’emoció col·lectiva de la jornada i la comparteixin fent servir una etiqueta es revelarà a partir de les 20.30 a través dels comptes oficials de Facebook i Twitter: @assemblea.

l'ANC també recorda que, de cara a la setmana que ve, hi ha previstes una sèrie d’actes de suport als imputats pel 9N que detallem a continuació:

-          13 d'octubre: 19.30 h davant dels ajuntaments de tots els municipis de Catalunya

-          13 i 15 d'octubre: a les 10 h acompanyem les persones que declararan al Tribunal Superior de Justícia al passeig Lluís Companys 14-16

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid