Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jovent en lluita
El jovent gironí es presenta com un actor clau en la construcció de la República Catalana

Es presenta l'Assemblea de Joves independentistes i revolucionaris del Gironès  en un acte on hi han intervingut gent representativa de les lluites que es duen a terme al país i a la nostra ciutat.

11/10/2015 Política

El jovent independentista i revolucionari del Gironès s'ha presentat amb la voluntat de ser un actor clau en la consecució i construcció de la República que cada dia sembla més a prop.

A la presentació, que va tenir lloc ahir al vespre a la plaça Jaume Vicenç Vives i on hi van assistir un centenar llarg de persones, van intervenir gent tant diversa com l'exregidor de la CUP de Girona Jordi Navarro, Josep Sabaté que és membre del secretariat nacional de l'ANC o la Mercè Amich en representació del sindicat d'estudiants dels Països Catalans.

Tots els que van intervenir van coincidir en la importància de que el jovent és mobilitzi per a aconseguir assolir els objectius comuns, també es va emfatitzar en el fet que la República Catalana ha de ser, per força, una república a favor de les classes populars del nostre país.

Finalment, una representant de l'assemblea de Gironès va cridar obertament a desobeir la legalitat espanyola i va recordar que no es permetrà que a aquesta generació de joves esdevingui cap generació perduda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid