Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
[Manifest del 9-Octubre]: El jovent construïm els Països Catalans!
Enguany els valencians i les valencianes celebren un 9 d’Octubre especial. És el primer després d’haver fet fora als corruptes del PP. Han estat 20 anys de resistència contra els atacs a la classe treballadora, a la cultura i a la nostra terra.

Ara el País Valencià està encetant una primera etapa del canvi que ha d’impulsar el camí cap a la independència. Ara cal continuar plantant cara com ho hem fet durant 308 anys seguir el camí cap a la ruptura democràtica per la independència i amb la mal anomenada transició. Aquella transició que ens van llevar el dret a ser reconeguts com a nacionalitat històrica i que ens va prohibir la possibilitat de federar-nos amb la resta dels Països Catalans, per anul·lar i eliminar la nostra voluntat emancipadora.

El País Valencià ha de continuar impulsant el canvi que permeti construir un futur millor i esborrar totes les agressions que pateix per part l’Estat espanyol i el capitalisme. Cal continuar la lluita per l’alliberament del País Valencià que ja fa dècades militants independentistes iniciaren. Anem més enllà de gestionar autonomies, construïm un sol poble. Un sol poble sense espoli, sense lleis mordasses, sense sexismes i sense agressions al territori.

La construcció d’un futur digne per al jovent de les classes populars catalanes passa pel dret a decidir-ho tot i pel dret a l’autodeterminació de tots els territoris dels Països Catalans. Cal que el jovent valencià s’organitzi i prengui partit per la República dels Països Catalans!

Per un País Valencià i uns Països Catalans lliures!
9 d’Octubre, Països Catalans

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid