Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
Som Poble aconsegueix paralitzar la creació de càrrecs de confiança a l'Ajuntament del Vendrell

La formació considera que aquesta és una primera petita victòria del sentit comú

23/07/2015 Política

Tal com ha confirmat l’alcalde Martí Carnicer a Som Poble del Vendrell, al llarg d’una trobada mantinguda amb ell  dilluns passat, de moment la proposta d’establir càrrecs de confiança queda congelada, amb la qual cosa de moment no n’hi haurà.

Cal recordar que la formació apostava per la supressió de tots els càrrecs de confiança de l'Ajuntament del Vendrell i proposava que aquests diners es destinin a la millora dels serveis socials. La formació puntualitzava que els 190.000€ anuals que es destinen a pagar els càrrecs de confiança haurien de ser invertits en la millora de la vida de les persones i en la lluita contra la situació d’emergència social que actualment viu el nostre municipi.

La formació considera que aquesta és una primera petita victòria del sentit comú. "Una petita victòria que ens ofereix, no obstant, una important lliçó: només a través de la unitat i la pressió popular podem aconseguir que s’escolti la nostra veu i podem aconseguir que els interessos de les classes populars siguin escoltats, en contraposició dels interessos de la minoria dominant i els partits polítics que la representen. Aquesta també ha estat una primera victòria parcial, des de Som Poble restarem atents per tal de que aquesta eliminació dels càrrecs de confiança sigui definitiva, i per tal que els diners d’aquesta partida es destinin a l’optimització dels serveis socials del municipi".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid