Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Aplecs
10.000 persones s'apleguen a l'Aplec dels Ports de Cinctorres

Al finalitzar,  Joves de Villores van pujar també a l’escenari per confirmar les intencions de la localitat d’organitzar la festa comarcal el proper any.

27/07/2015 Cultura

El XXXVIIè Aplec dels Ports de Cinctorres es va tancar este diumenge amb gran èxit amb un acte de cloenda que va reunir a un bon nombre de participants. Va ser un moment emocionant en el qual es va homenatjar a les persones que han fet possible la celebració i es va donar el testimoni de l’esdeveniment a la petita localitat de Villores que va confirmar la seva intenció de portar endavant aquesta cita al 2016. Les activitats de la vesprada es van desenvolupar en l’escenari de la Barcella, al frontó del municipi, pel qual va passar l’artista Toni de l’Hostal, la Rondalla Primer de Maig i Skatuttipresto, segons informa Comarquesnord.cat

La comissió organitzadora va rebre el reconeixement per part dels assistents valorant el fantàstic treball d’aquests dies. Des de fa prop d’un any han estat preparant la festa comarcal que s’ha celebrat aquest cap de setmana que s’ha desenvolupat sense problemes. Tant l’organització, com l’ajuntament de Cinctorres, van valorar de forma “molt positiva” l’Aplec que ha tornat a ser un punt d’unió de la comarca.

Joves de Villores van pujar també a l’escenari per confirmar les intencions de la localitat d’organitzar la festa comarcal el proper any. S’estima que s’han complert les expectatives amb la presència de prop de 10.000 persones durant els dies de l’esdeveniment amb alta ocupació a l’espai d’acampada i molt moviment per la localitat. L’organització també va agrair el treball dels més de tres-cents voluntaris de totes les edats que han fet possible l’Aplec.

Els veïns s’han bolcat en els diferents aspectes logístics i en les diverses tasques necessàries per poder albergar aquesta trobada. L’Aplec es va obrir el divendres amb un espectacle emocionant per part del grup de Vilafranca ‘La Xalera’. Durant tot el cap de setmana s’han viscut actuacions musicals, teatrals i diverses activitats culturals i reivindicatives. Tot baix el lema d’aquest any de l’Aplec ‘Teixim el futur’.

D’aquesta forma, l’esdeveniment va tornar a demostrar la seva força i a ser un altaveu de les reivindicacions dels Ports i ja s’espera amb ganes el proper any en el qual Villores serà l’encarregat de mantenir viva la flama d’aquesta festa comarcal que ja està prop de complir quatre dècades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid