Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independència Total
Esquerres d'arreu de l'Estat donaran suport a la independència en un gran acte a Cornellà

Esquerres per la Independència impulsa l'acte d'aquest dissabte amb representants castellans, gallecs i andalusos

16/06/2015 Política

"La República Catalana: un pont de llibertat, justícia i progrés" és el títol de l'acte que es durà a terme el proper dissabte (18h) al Patronat Cultural i Recreatiu Cornellà de Llobregat.

El castellà Ramon Cotarelo, catedràtic de Ciències Polítiques de la UNED, Néstor Salvador, membre del Sindicato Andaluz de Trabajadores i Esther Duro, d'Anova Irmandade Nacionalista, participaran del col·loqui que conduirà el periodista Roger Tugas, acompanyats per Frederic Prieto, primer alcalde en democràcia de Cornellà i Carme Garcia, membre del Secretariat Nacional de l'ANC i ex diputada per ICV.

Esquerres per la Independència vol posar de manifest coml'alliberament nacional, social i la regeneració democràtica formen part d'una mateixa lluita.Entén la solidaritat amb la resta de pobles de l'Estat com un element clau perquè el procés constituent català no estigui supeditat als al procés estatal.

Han confirmat l'assistència Anna Simó, vicepresidenta Primera del Parlament i membre de l'Executiva d'ERC, Sara Vilà en nom d'ICV i de Compromís per la Independència, entre d'altres, així com Muriel Casals, presidenta d'Òmnium Cultural, i Rosa Alentorn, vicepresidenta de l'ANC.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid