Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#ABSOLUCIO3EBRE
Demanen l'absolució de 3 persones que seran jutjades per la la Vaga General del 29M-12

El Gup d Suport han anunciat la convocatòria d'una concentració demà a les 8.45h al davant dels jutjats de Tortosa.

18/06/2015 Drets i Llibertats

Les Candidatures d’Unitat Popular de les Terres de l’Ebre, CUP Amposta, CUP Alcanar, CUP Ulldecona, CUP Deltebre i CUP Tortosa, han demanat l'absolució, en roda de premsa, de tres persones militants de la CUP (dues de Tortosa i una d’Amposta) que seran jutjades de manera "injusta" demà de juny als jutjats de Tortosa. Són acusades de fer pintades i d’obstruir amb escuradents portes d’alguns centres educatius de Tortosa durant la jornada de vaga general el 29 de març de 2012.

La  CUP Ebre ha recordat que en un primer moment, la jutge va sobreseir el cas per manca de proves i ni la Fiscalia ni la Generalitat van posar cap recurs al sobreseïment. Una fase prèvia que ja va començar plena d’irregularitats amb mentides dels Mossos d’Esquadra en els informes policials. Acte seguit, i un cop sobreseït el cas, són els propis Mossos d’Esquadra, qui no són part en el judici, els qui demanen, mitjançant una visita a la jutge, aixecar el sobreseïment, perdent així la neutralitat que se’ls hi suposa en aquest cas (sent aquest un procediment irregular).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid