Municipals 2015
Guanyem Badalona en Comú recull els versos del poema "Als que dubten" de Bertolt Brecht

Pel vídeo de precampanya electoral

04/05/2015
Guanyem Badalona en Comú fa públic el seu vídeo de precampanya electoral elaborat a través dels versos del poema Als que dubten de Bertolt Brecht. En els 90 segons de durada del vídeo es veuen alguns dels candidats i candidates, com la cap de llista Dolors Sabater, la Fàtima Taleb, la Rita Martin, l’Edu Ramos, en Francesc Duran, la Mercè Cabrera, en Javi López, la Laia Sabater i en Jose Téllez.

Els candidats i les candidates van recitar els fragments del poema de Brecht a diferents punts de la ciutat de Badalona per visualitzar la seva àmplia procedència dels barris de la ciutat. “És un vídeo que busca fer un canvi de xip, un reset, a la manera habitual de treballar de han tingut els partits tradicionals de l’esquerra. El que busquem és cridar a la participació a una nova manera de fer política”, han declarat des de Guanyem Badalona en Comú.

El vídeo ha comptat amb l’assessorament de l’Andreu Solsona, actor badaloní i exdirector del Teatre Zorrilla. Alguns dels llocs escollits per fer el rodatge van ser la Plaça Trafalgar (Llefià-La Salut), el Mercat de Sant Roc (Sant Roc), a la Plaça dels Treballadors de Haissa (La Morera), a Montigalà, a l’escola Ventós-Mir (Centre), a Ca l’Andal (Bufalà), al Gorg, Turó d’en Caritg (Sistrells) i La Plaça de la Vila.