Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mnicipals 2015
A Figueres fan una crida a mobilitzar els ciutadans desanimats per convertir la CUP en la clau del canvi

La candidatura aplega prop de 200 persones a l'acte final de campanya

22/05/2015 Política

La tramuntana no va desanimar els figuerencs que volien presenciar l'acte final de campanya de l'esquerra independentista. L'activista Lluís Benejam, que ha estat un dels impulsors del grup de suport a la candidatura, va destacar la seva condició d'activista del moviment ecologista i independentista, però sempre deslligat dels partits polítics. Benejam va explicar que per primera vegada donava suport a una candidatura perquè considerava que la situació així ho requeria.

En aquest sentit, va explicar que ha fet un pas endavant perquè la candidatura de la CUP agrupa quatre elements rellevants com són el compromís social, el compromís nacional, la tenacitat per aconseguir una democràcia més transparent i participativa, i, per últim, la capacitat de treball i el bon equip que presenta la CUP.

L'alcaldable Natàlia Sànchez Dipp va remarcar la capacitat de treball de la candidatura per fer de Figueres una ciutat amb més oportunitats per a les persones i amb un futur millor. Així mateix, va recordar que els candidats de la CUP són persones implicades amb el teixit associatiu de la ciutat i que aquest fet és una garantia de compromís i implicació amb la ciutat i la seva gent. Per últim, l'alcaldable de la CUP va demanar als assistents que facin un esforç per mobilitzar els ciutadans desanimats que creuen que no hi ha canvi possible. “Els hem de dir que sí, que hi ha alternatives, que sí que es pot, que depèn d’ells. Que toca implicar-nos i organitzar-nos. I que diumenge toca votar però que dilluns toca seguir pensant, aprenent, parlant, creant, decidint de manera col·lectiva per tal de construir-nos un futur digne a la nostra ciutat.”

El número 2 de la candidatura, Lluís Armengol, va remarcar el treball en l'eix social per part de la CUP, en la lluita contra les desigualtats i per la igualtat d'oportunitats de tots els veïns i veïnes de la Figueres. En aquest sentit, Armengol va justificar la seva implicació en el projecte de la candidatura per la necessitat de fer front i capgirar la situació que s'està vivint a la nostra societat. Va posar l'exemple de joves sense feina i amb poques perspectives de futur, així com el patiment i la destrucció de famílies que comporten els desnonaments, la pobresa energètica o la pobresa alimentària.


Antonio Baños, al seu torn, va posar en relleu el creixement de la CUP arreu de les viles i ciutats del país, que segons la seva opinió, a banda de ser gent molt preparada i implicada al teixit associatiu, agrupen “les millors persones que podria escollir com amics”.

Per cloure l'acte, el músic i candidat Joanjo Bosk i “la coral del sol”, formada per músics i candidats, van interpretar el popular tema de Quico Pi de la Serra “Si els fills de puta volessin no veuríem mai el sol”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid