Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Capgirem Barcelona emplaça la FAVB i Barcelona TV a desobeir els blocs electorals

La formació considera que és una anomalia democràtica que no se’ls permeti participar en aquest debat, i més encara si es té en compte que tant la FAVB com el col·lectiu de treballadores de BTV s’han oposat als blocs electorals.

29/04/2015 Política

La CUP Capgirem Barcelona ha emplaçat la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) i Barcelona TV (BTV) a desobeir els blocs electorals i a permetre la participació de les formacions polítiques a les quals es pretenia convidar al debat dels caps de llista a les eleccions municipals de Barcelona. Així mateix, ha emplaçat els partits polítics convidats al debat a comprometre’s amb la pluralitat democràtica a través dels fets, tot plantant-se mentre no es garanteixin uns mínims requisits de salut i pluralitat democràtica.

El debat previst pel 8 de maig, està organitzat per FAVB conjuntament amb BTV , que, pel fet de ser un mitjà públic, està sotmès als blocs electorals. a causa d’aquesta situació, la CUP Capgirem Barcelona no hi podría ser present. Al debat hi participaran, doncs, CiU, PSC, PP i ERC. També hi serà Barcelona en Comú, ja que és la coalició d’Iniciativa per Catalunya – Verds a les eleccions municipals, comptant amb la seva quota.

La CUP Capgirem Barcelona considera que és una anomalia democràtica que no se’ls permeti participar en aquest debat, i més encara si es té en compte que tant la FAVB com el col·lectiu de treballadores de BTV s’han oposat als blocs electorals.

La formació ha manifestat també tot el seu suport a les professionals dels mitjans públics, en particular de Barcelona TV, TV3 i Catalunya Ràdio, que s’han oposat des de fa anys a la imposició dels blocs electorals i els ha animat a plantar-se davant la censura imposada, que "només cerca protegir l’espai electoral dels grans partits, com si es tractés d’un vedat de caça particular", ha remarcat

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid