Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La Junta Electoral dóna la raó a la CUP Capgirem Barcelona en la denúncia contra Trias

En particular, es van denunciar 14 fets, si bé aquests són només una mostra, ja que avui mateix Xavier Trias en du a terme més.

17/04/2015 Política

La CUP Capgirem Barcelona va presentar una denuncia davant la Junta Electoral contra Xavier Trias i l’Ajuntament de Barcelona per considerar que els actes i anuncis que estan duent a terme aquests dies contravenen la prohibició de fer-los en període electoral i pre-electoral.

En particular, es van denunciar 14 fets, si bé aquests són només una mostra, ja que avui mateix Xavier Trias en du a terme més.

Segons la formació independentista, l’alcalde Trias ha estat capaç de batre tots els rècords. Els darrers mesos de mandat ha estrenat pàgina web de l’Ajuntament, ha aprovat la implantació d’uns “agents cívics” de misteriosa funció, i ha aprovat determinades suspensions de llicències en l’àmbit turístic (sempre, és clar, quan ja estaven concedides les llicències que volien). Els portals de tota la ciutat han aparegut en reiterades ocasions anunciant-nos qualsevol obra amb grandiloqüents eslògans de com treballen per la ciutat, i les bústies rebien tot tipus de propaganda institucional amb la cara de l’alcalde. De fet, ha estat capaç d’inaugurar la Plaça de les Glòries anys abans de que es faci o de tirar una paret de la presó Model per fer-se la foto.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid