Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UNITAT POPULAR
La primera jornada de la TUP deixa moltes qüestions obertes per capgirar Palma

En la primera jornada "ho han debatut tot!" i en la propera decidirant en una assemblea oberta de quina "eina o eines ens dotam per fer possible el que necessitam"

29/03/2015 Política

Can Alcover ha aplegat aquest dissabte la primera Trobada d’Unitat Popular de Palma  on s’ha debatut i analitzat el model de ciutat que és Palma i quines són les necessitats que té de cara el futur, segons informa dBalears. La trobada s'ha pogut seguir pel compte de twitter de l'organització.

La jornada estava dividida en quatre debats: gent, cultura, ciutat i economia. Durant el matí, dividits en dos espais, s’ha debatut sobre economia i sobre cultura. Els debats han girat entorn de diverses ponències; les d’economia han comptat amb la participació de Jaume Garau, economista, i membres de la publicació "Tot inclòs", Ecoxarxa i la cooperativa Coanegra. Les de cultura han estat conduïdes pel professor de la UIB Joan Melià, l’artista SOMA i per un membre d’Orgull Llonguet.

Pel que fa als debats de la tarda, gent i ciutat, han comptat amb la participació d’una militant de l’organització juvenil Arran, Guillem Barceló de l’Assemblea de Docents, l’activista Jaume Santandreu, l’antropòleg Marc Morell, la portaveu del GOB Margalida Ramis i la cooperativa Som Energia.

La segona jornada d’aquesta trobada serà el dia 11 d’abril i servirà per decidir, en una assemblea oberta, de quina eina o eines es dotarà aquest moviment "per a fer possible el que necessitam".

La trobada ha estat promoguda un grup de persones que van participar a la TUP de Mallorca i consideren que és un espai idoni per a tothom que vulgui recuperar i transformar Palma. "Perquè ens pertany, necessitam capgirar-la!", segons els documents que han aparegut a les xarxes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid