Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
Presentació de la candidatura de la CUP Torroella

Properament tindran lloc noves assemblees que serviran per acabar d'enllestir el programa electoral.

31/03/2015 Política

L'Auditori de Casa Pastors es va omplir de gent disposada i atenta que va fer petita la sala. L'acte va comptar amb la participació de Robert Sabater, com a alcalde de Viladamat que va explicar els valors de la CUP i quatre exemples de com s'ho fan a Viladamat. Tot seguit en Joan Pujades, com a representant de l'Assemblea Local de la CUP de Torroella, va explicar els motius que han portat la CUP a prendre la decisió de presentar-se a les municipals.

Finalment va intervenir en Robert Huertas, com a cap de llista de la CUP de Torroella, que va exposar el codi ètic pel qual es regirà l'assemblea, tant en durant la companya com després.

Durant l'acte també es varen anunciar, tot i que sense remarcar-ne l'ordre. els noms de les persones que junt amb en Robert encapçalaran la llista. Aquestes persones seran Bep Surroca, Sami Vinyes, Martí Pujades, Nerea Huertas i Carles Ventura. El fet de no especificar l'ordre, no es va anunciar a l'acte i tampoc es fa en aquest escrit, és per creure que aquestes persones sols són representants de l'assemblea, i l'ordre sols serà definit per l'imperatiu legal que suposa haver de formar una llista determinada i també la llei de paritat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid