Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP duplica de llarg les llistes a les comarques nord-orientals

Trenta-dues candidatures confirmades per a les municipals, més que es podrien afegir en els propers dies, a banda del suport de la formació a altres amb les que compateixen projectes.

29/03/2015 Política

“La CUP ha experimentat un creixement notable des del 2011, en què va concórrer amb un total de 14 llistes a la demarcació”, va dir ahir a Figueres, Natàlia Sánchez, cap de llista a la capital de l'Empordà. L'acte de presentació de les candidatures nord-catalanes es va fer al teatre El Jardí de Figueres davant d'unes cinc-centes persones. L'acte va comptar també amb la participació de David Fernàndez, Eudald Carbonell i l'alcaldable per Vilajuïga, Xavier Llorente.

La CUP a les comarques nord-orientals

La formació es presentarà sola o en coalició amb agrupacions independents a Girona (CUP-Crida per Girona); Salt (Independents per Salt-CUP); Sant Gregori, Celrà, Bordils, Sant Feliu de Guíxols, la Bisbal d'Empordà, Palamós, Colomers, Blanes, Santa Coloma de Farners, Anglès, Banyoles, Darnius (Assemblea per Darnius-CUP), Figueres, Viladamat, Agullana, Mollet de Peralada, Olot, Sant Joan les Fonts, Verges (nom per determinar-CUP), Tortellà (Capgirem Tortellà-CUP), Susqueda (Alternativa per Susqueda-CUP), Sils (Capgirem Sils-CUP), Torroella de Montgrí, Viladasens, Beuda, Breda, Campdevànol, Ripoll, i Ordis (Ordis Viu-PA).

En els propers dies es podrien afegir algunes més, com Sant Joan les Abadesses. També dóna suport a municipis on es presenten llistes amb les que la formació compateix projectes com Gent com Gent del Poble a Roses, i l'Assemblea per Vilajuïga, en aquest poble

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid