Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Televisió
El govern balear podria deixar les Illes amb dos canals menys en català

A partir de l'1 d'abril a les Balears no es veurà el 3/24 i el Súper 3/C33 si el Govern no ho impedeix

26/03/2015 Comunicació

El govern balear no garanteix la continuïtat dels canals de Televisió de Catalunya 3/24 i Súper 3/C33 quan queda menys d'una setmana perquè es faci efectiva a les Illes Balears la nova reordenació amb el dividend digital.

Fa un mes el vicepresident del Govern, Antoni Gómez, afirmava al Parlament, a pregunta del diputat de MÉS Nel Martí, que "tècnicament no es poden utilitzar els múltiplexs dels consells insulars". Ara, en resposta escrita, el Govern diu que ho "estudia", segons recull aquest dijous el dBalears.cat.

La reordenació de l’espai radioelèctric significarà la utilització del canal 65 per als serveis de telefonia mòbil de 4a generació i, per decisió del govern espanyol, l’eliminació d’un dels dos múltiplex autonòmics. Concretament, desapareixerà l’ubicat al canal 65, que actualment ocupen IB3, IB3 HD i Canal 4.

La televisió pública es podrà continuar veient però al canal 26, per on actualment emeten els tres canals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Han retirat d’aquest múltiplex un dels tres canals de la CCMA (el 3/24) i l’han passat al múltiplex del canal 65, que el 31 de març desapareixerà. A partir de l'1 d'abril doncs, a les Balears hi haurà dos canals menys en català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid