Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mitjans de comunicació
Alerten sobre la desaparició dels canals en català a les Illes

Tomeu Martí, ha destacat que “si tot continua igual desapareixeran el 3/24 i el Canal 33/Súper 3”.

02/12/2014 Comunicació
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca, Jubilats per Mallorca i el Grup Blanquerna, han alertat aquest dimarts que “ha començat el compte enrere per la desaparició dels canals en català”, segons informadBalears

El portaveu de les entitats, Tomeu Martí, ha destacat que “si tot continua igual desapareixeran el 3/24 i el Canal 33/Súper 3”. I ha explicat que “hi ha hagut moviment de canals que fa pensar que aquests desapareixeran”. L'1 de gener els canals del 61 al 69 desapareixeran per cedir l'espai a la telefonia 4G i avui en dia el Govern encara no ha explicat si mantindrà els canals en llengua catalana o bé en suprimirà només algun.

Les entitats han registrat una petició de reunió urgent amb el vicepresident del Govern, Antonio Gómez, per abordar com queda el panorama audiovisual balear i proposar-li que les opcions per evitar el tancament dels canals en llengua catalana.

Just en el moment en què estaven informant en roda de premsa davant del Parlament, el conseller Gómez ha comparegut i un dels membres de Jubilats per Mallorca s'ha adreçat al vicepresident i li ha entregat la carta on li demanen que es reuneixi amb ells.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid