Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desobediència
"Juntes sense por" convoca una manifestació a València sense demanar permís

El motiu de la mobilització és "l’aprovació de la nova Llei de Seguretat Ciutadana (Llei Mordassa), la contrareforma de l’avortament i els nous canvis en el codi penal.

16/02/2014 Drets i Llibertats

"Juntes sense por", amb el suport de una cinquantena de col·lectius i moviments populars, ha convocat una  Manifestació Desobedient que recorrerà els carrers del centre de València el proper deimecres a les 19’30 des de la plaça Sant Agustí.

La marxa  coincideix amb el 2n aniversari de l'anomenda "Primavera Valenciana". Tot i aquest aniversari, els convocants han destacat que el motiu de la mobilització és "l’aprovació de la nova Llei de Seguretat Ciutadana (Llei Mordassa), la contrareforma de l’avortament i els nous canvis en el codi penal. Tanmateix, també s’ha remarcat que aquesta serà una manifestació desobedient en la que hi haurà una sèrie d’accions de desobediència civil i col·lectiva contra algunes de les mesures que es contemplen en aquesta llei".

En aquest sentit, la primera d’aquestes accions de desobediència ja ha estat la no notificació administrativa de la convocatòria, ja que consideren que sancionar la llibertat d’expressió "és una mesura antidemocràtica i dictatorial que no acceptem. És per això que, tot i no notificar la manifestació, els col·lectius que sotasignem el manifest hem volgut donar la cara i dir alt i fort que no ens amaguem i que reivindiquem tant la convocatòria de la manifestació com l’acció desobedient i política de no notificar-la".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid