Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP Tortosa comença a enllestir el programa municipal

Debatrà sobre la situació d'emergència social que viu molta gent, centrant-se en l'alimentació, habitatge i pobresa energètica

29/01/2015 Política

La CUP Tortosa realitzarà aquest dissabte al centre cívic de Ferreries la primera jornada participativa per elaborar el programa electoral de les eleccions municipals del 2015. El debat girarà a l'entorn de la situació d'emergència social que viu molta gent, centrant-se en l'alimentació, habitatge i pobresa energètica.

La CUP es planteja així aconseguir un programa electoral participatiu, implicant persones i moviments socials. La intenció és recollir propostes, que superen l'àmbit d'una gestió més eficient i més social, per unes propostes que realment siguen transformadores i que suposen un major nivell de conscienciació de la població. Sense la gent organitzada i lluitant al carrer, no hi haurà ni transformació ni canvis rellevants.

Dissabte proposarà mesures que garantisquen unes condicions de vida dignes per tothom. Però també hi hauran propostes que superen l'àmbit de l'assistencialisme (el model actual) per aconseguir que les persones més necessitades s'empoderen i siguen capaces d'autogesitonar-se, millorant així les seues condicions de vida i la seua autoestima.

Tot i així considera que "el model actual d'assistencialisme, permet repartir menjar, però no superar la pobresa". Per això remarca que "cal impulsar mesures que realment ajuden a superar la pobresa i l'estimatització que culpabilitza les persones, tot i que aquestes siguen les víctimes d'un model econòmic injust i insolidari".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid